مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 آبان، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با ابزار مربوط به بوتلودر bootloader tools all in one v1.1 نسخه مربوط به gsm-developers.ir اپدیت دوم دوستان میتونم بگم 99 درصد کارهای مربوط به بوتلودر رو میتوانید با این انجام دهید ... در این ورژن خیلی از باگهای قبلی از نظیر خارج شدن نرم افزار پس از اتمام عملیات و در این ورژن خیلی از قابلیت ها اضافه شده که تصویر زیر کاملا گویای همه چیز هست... ا اسکرین شات: کاریی که این ابزار انجام میدهد: ------------------------- FLASH ------------------------- 1.W_update.zip 2.W_system.img 3.W_userdata.img 4.W_recovery.img 5.W_boot.img 6.W_hboot.img 7.W_bootloader.img 8.W_radio.img 9.W_rom.zip 10.W_splash.img ------------------------- ERASE _ FORMAT PARTITION ------------------------- 11.E_boot.img 12.E_recovery.img 13.E_system.img 14.F_userdata 15.F_system 16.F_CACH ------------------------- HTC TOOLS ------------------------- 17.get token 18.read instructions 19.flash unlock token 20.Write super cid 21.b_l info 22.lock bootloader 23.check cid 24.check model number 25.check all partition 26.check emmc ------------------------- WRENCH ------------------------- 27.check b_l unlock/relock 28.unlock b_l by code ------------------------- Buttons ------------------------- 29.adb reboot to b_l 30.reboot recovery 31.reboot to b_l 32.reboot normal 33.check fastboot ------------------------- nokia ------------------------- 35.W_cwm and stock nokia x2 36.W_cwm and stock nokia x لینک دانلود ابزار >http://www.mediafire.com/download/g69zxrx75478k5h/bootloader_tools_all_in_one_written_by_Gsm-developers.ir.rar به اشتراک گذاری این ابزار کاملا ازاد میباشد موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 منتظر اپدیت های بعدی باشید با قابلیت های بیشتر لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2015 در خواست آموزش با این نرم رو از ایلیا جان دارم ؟ 1.آموزش فلش زدن گوشی های هووایی 2.آنلاک کردن گوشی های هووایی 3.و... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 11 آبان، 2015 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2015 در خواست آموزش با این نرم رو از ایلیا جان دارم ؟ 1.آموزش فلش زدن گوشی های هووایی 2.آنلاک کردن گوشی های هووایی 3.و... درود بر شما... برای فلش گوشی رو ببر به حالت بوتلودر بعدش فایل مورد نیاز رو رایت کن....(اکثر مدلا برای اینکار نیاز به انلاک کردن بوتلودر دارند) برای انلاک کردن هواوی و هم سونی و گوشی هایی که با کد انلاک میشوند میتوانید کد انلاک بوتلودر رو پس از دریافت با این نرم افزار انلاک کنید ....... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 چطور میشه تشکر کرد... بدون چشم داشت دستاورداتو به رایگان در اختیار ما ها قرار میدی واقعا زبون کم میاره... ممنونیم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 چطور میشه تشکر کرد... بدون چشم داشت دستاورداتو به رایگان در اختیار ما ها قرار میدی واقعا زبون کم میاره... ممنونیم سلام دوست من خوشحالم که خوشتون اومد یکی از راه های تشکر اینکه شما هم به به بقیه دوستانتون کمک کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 دست گل تان درد نکند همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
vahid36 35 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 فوق العاده بود.... بیچاره ها تو جی اس ام ذوق کردن....=)) خیلی خیلی خیلی ممنون. دست گلتون درد نکنه لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 مرسي از پروگراممر و بچه هاي جي اس ام دولپرس به اميد پيشرفت بيشتر موفق باشين لینک ارسال
EMERGENCY 10 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام واقعا اگه یه تیم حرفه ای باشه همین هست خیلی متشکر هستم با این برنامه خوب وعالی شما سپاس لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.