gebal 57 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ ایفون 6 دارای یوز کد هست ریستور میکنم ارور 3194 میده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ با یه vpn وصل بشید و دوباره امتحان کنید مطمئن باشید که آخرین نسخه ios یعنی 8.4 رو دارید ریستور میکنید فایل هاست رو دستکاری کنید. با یه سیستم دیگه اقدام به ریستور کنید اینا راهکارهای اولیه است اگه جواب نداد چاره کار جای دیگر است ... من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ آخرین ورژن دان کردم الان ارو میده http://s6.uplod.ir/i/00657/mg9j3r8ue53s.png لینک ارسال
amirgh2012 13 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ آخرین ورژن دان کردم الان ارو میده http://s6.uplod.ir/i/00657/mg9j3r8ue53s.png دوست عزیز این ارور مربوط به اتصال به اینترنت هستش که حتما باید از فی لتر شکن استفاده کنی. وی پی ان فری جواب نمیده. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) بله درسته شما ز وی پی ان ke---iro استفاده کنید ویرایش شده 20 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ از فیلتر شکن دیگه استفاده کردیم جواب نمیده. باز ارو 14 میده لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ روی یه سیستم دیگه تست کن من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ رو سیتم دیگه تست کردم ارور باز جواب نمیده لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگربا اخرین وزژن ایتونز + قند شکن یا وی بی ان اوکی +کابل سالم ایفون + سرعت اینترنت مناسب 6 + فایل ریستور سالم و روی دوتا سیستم تست کردین و جواب نگرفتید مشکل از گوشیتون میباشد لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با ویندوز اکس پی مشکل حل شد لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ /:) چه ربطی داره داداش؟شاید از ایتونزتون بوده که کامل از سیستم پاک نکردین و نصب کنید بروزش رو لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ شاید رابطی نداشته باشد .. من حتی ویندوز هم تعویض کردم جواب نگرفتم... انواع فیلتر شکن هم تست کردم باز جواب نگرفتم چندتا فریمور هم گرفتم ... یکی از بچه های همکار گفت رو ویندوز اکس پی مشکل حل میشه ... من هم رو ویندوز اکس پی تست کردم خلاصه جواب گرفتم... لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ عجایب تو کار دنیای gsm زیاده ممنون از اعلام نتیجه موضوع بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده