persian.gsm 14 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 گوشی آک به محض روشن شدن فیلم تبلیغاتی ال تی ای تن تن میاد رو صفه و نمیذاره کاری کنی ریست هم کردم نشد نرم افزارش قابل پاک شدن نیست غیر فعال هم نمیشه مشتری الان آورده پس بده، ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره راهنمائیم کنه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 با فلش زدن مشکلتون حل میشه. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 شما با یه رام دیگه گوشی رو فلش کنید مشکلتون حل میشه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 مدل گوشیتون چیه؟g6-u10>g6-l11<g6-u00 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 9 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 جی ال 11 اگه مطمئنید وگرنه بصورت تئوری خودمم میدونم... بیشتر دنبال نرم افزاری بودم که از حالت اتو ران درش بیاره فور جی فقط ال 11 داره من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 دوست عزیز بهترین راه همون فلش با رام مطمئن هستش احتمالا رامی که روی گوشی هست برای یک اپراتور خاص هستش که تبلیغات هم داره با فایل فلش مشکلتون حل میشه. موفق باشید. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 24 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 تقریبا حل شد خیلی ساده بود ولی توجه میخواست گزینه فورس کلوز غیر فعال بود ولی اول از در حال اجرا بستم نرم افزارو بعدش از برنامه ها فورس کلوز فعال شد و تا روشن خاموش بعدی یا فعال کردن دستی بستمش... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.