persian.gsm 14 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ گوشی آک به محض روشن شدن فیلم تبلیغاتی ال تی ای تن تن میاد رو صفه و نمیذاره کاری کنی ریست هم کردم نشد نرم افزارش قابل پاک شدن نیست غیر فعال هم نمیشه مشتری الان آورده پس بده، ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره راهنمائیم کنه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ با فلش زدن مشکلتون حل میشه. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ شما با یه رام دیگه گوشی رو فلش کنید مشکلتون حل میشه نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ مدل گوشیتون چیه؟g6-u10>g6-l11<g6-u00 [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) جی ال 11 اگه مطمئنید وگرنه بصورت تئوری خودمم میدونم... بیشتر دنبال نرم افزاری بودم که از حالت اتو ران درش بیاره فور جی فقط ال 11 داره ویرایش شده 18 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز بهترین راه همون فلش با رام مطمئن هستش احتمالا رامی که روی گوشی هست برای یک اپراتور خاص هستش که تبلیغات هم داره با فایل فلش مشکلتون حل میشه. موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ تقریبا حل شد خیلی ساده بود ولی توجه میخواست گزینه فورس کلوز غیر فعال بود ولی اول از در حال اجرا بستم نرم افزارو بعدش از برنامه ها فورس کلوز فعال شد و تا روشن خاموش بعدی یا فعال کردن دستی بستمش... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .