rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ باسلام دوستان کسی نداره این رامو؟ 4 تا فایل تو سرور خود prestigio بود که به صورت ota بود هیچ کدوم جواب نداد inastallion abort میده لطفا کمک کنید؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام داداشم مشکل گوشی چیه ؟ دارم برات میگردم اطلاع میدم :-? ============================= سلام لینک زیر رو ببن معمولا این سایت روسی کارش درسته Prestigio MultiPhone PAP3400 DUO - �������� (OS 4.�.�) - 4PDA برای ترجمه هم از گوگل کروم استفاده کن ویرایش شده 18 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سایت مایتا رو ولش کن شما کارت درسته علی آقا ------------------------ فایل فلش این مدل خدمت شما با همکاری علی آقا: ورژن :V1.0.11 PAP3400 DUO ویرایش شده 18 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ کاش این فایلم تو مرکز میذاشتین که ما بیسوادا بتونیم راحت دانلود کنیم((((((((((... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ کاش این فایلم تو مرکز میذاشتین که ما بیسوادا بتونیم راحت دانلود کنیم((((((((((... سلام ارش جان امرتون انجام شد رفیق : gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/PRESTIGIO/SMARTPHONE/PAP3400DUO/ رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سلام ارش جان امرتون انجام شد رفیق : gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/PRESTIGIO/SMARTPHONE/PAP3400DUO/ امر!!!!!! اختيار داري داداشي لطف كردي... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .