rezakeshavarza 15 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 باسلام دوستان کسی نداره این رامو؟ 4 تا فایل تو سرور خود prestigio بود که به صورت ota بود هیچ کدوم جواب نداد inastallion abort میده لطفا کمک کنید؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 سلام داداشم مشکل گوشی چیه ؟ دارم برات میگردم اطلاع میدم :-? ============================= سلام لینک زیر رو ببن معمولا این سایت روسی کارش درسته Prestigio MultiPhone PAP3400 DUO - �������� (OS 4.�.�) - 4PDA برای ترجمه هم از گوگل کروم استفاده کن رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 9 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 سایت مایتا رو ولش کن شما کارت درسته علی آقا ------------------------ فایل فلش این مدل خدمت شما با همکاری علی آقا: ورژن :V1.0.11 PAP3400 DUO من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 کاش این فایلم تو مرکز میذاشتین که ما بیسوادا بتونیم راحت دانلود کنیم((((((((((... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 کاش این فایلم تو مرکز میذاشتین که ما بیسوادا بتونیم راحت دانلود کنیم((((((((((... سلام ارش جان امرتون انجام شد رفیق : gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/PRESTIGIO/SMARTPHONE/PAP3400DUO/ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 سلام ارش جان امرتون انجام شد رفیق : gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/PRESTIGIO/SMARTPHONE/PAP3400DUO/ امر!!!!!! اختيار داري داداشي لطف كردي... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.