hunterpars 17 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام.این تبلت cpu infotmic مدل imapx 15 هستش و گزینه usb debugging به صورت پیش فرض غیر فعاله و واسه فلشش باید رام کامل فلش بشه اینم لینک فایل فلش با فلشر.Index of /tp7-1000dc فقط یادتون باشه فایلی که پسوند ius داره رو دانلود کنید. اینم آموزش فلش gsm-developers.ir - Download - 4shared - Hossein b. رمز : persian-gulf اینم عکس برد ویرایش شده 17 مرداد، ۱۳۹۴ توسط hunterpars نقل قول لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ کسی از دوستان این فریمور رو داره برا من دانلوود نمیشه نقل قول لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ فایل اموزش پاک شده دوستان................ نقل قول لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ من فایل رو روی رم درست کردم اما رم رو روی گوشی میزارم گوشی روشن نمیشه که فلش بشه با رم نقل قول لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ من فایل رو روی رم درست کردم اما رم رو روی گوشی میزارم گوشی روشن نمیشه که فلش بشه با رم برای مشکل خودتون یک پست جدید درست کنید تا تخصصی تر بررسی بشه نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .