ghalbehamed 10 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. اشتباها با یه فایل دیگه این مدل رو فلش کردم!!!! حالا خاموش شده ! تو حالت flashmod هم نمیره! فقط وقتی وصل میکنم به سیستم تو دوایس منیجر این میاد Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 ممنون میشم کمک کنید! نقل قول لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز شما باید کاربر ویزه بشین تا از تمامی امکانات سایت استفاده کنید موفق باشید http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html A real friend is one who watch you face but see your heart نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) آرش جان قرار بود برا قسمت اشتراک فایل های کوک شده هزینه بدیم نه راهنمایی کردن قضیه چیه دوست عزیز شما بهتره تو مسائل این چنینی دخالت نکنی در ضمن این کاربر ویژه نیست کاربر سادس پس باید یک سری فیلتر ها رد بشه تا کاربر ویزه بشه تا راهنمایی بشن یا علی ویرایش شده 15 مرداد، ۱۳۹۴ توسط BAHMAN Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ داداشم شما باید 50 تا پست مفید غیر تکراری بدی تا کاربر ویژه بشی البته از فایل های سایت هم نمی تونی استفاده کنی برا اون باید هزینه شتراک بدی نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ داداشم شما باید 50 تا پست مفید غیر تکراری بدی تا کاربر ویژه بشی البته از فایل های سایت هم نمی تونی استفاده کنی برا اون باید هزینه شتراک بدی دوست عزیز یک بار دیگه بحث رو به حاشیه بکشید اخطار مدیرت دریافت میکنید در ضمن 10 تا پست مفید میتونه فایل اموزش و هر چیزه دیگه ای باشه در ضمن اقا ارش اطلاعیه بخش ویژه رو گذاشتن وچه ربطی به بخش رام های کوک شده داره ؟؟ Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز خیلی سعی کردم ولی نشد! نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ داداشم من بی احترامی نکردم خواستم برا دوستمون توضیح بدم در جریان نبودم معذرت می خوام نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .