ghalbehamed 10 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام دوستان. اشتباها با یه فایل دیگه این مدل رو فلش کردم!!!! حالا خاموش شده ! تو حالت flashmod هم نمیره! فقط وقتی وصل میکنم به سیستم تو دوایس منیجر این میاد Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 ممنون میشم کمک کنید! لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 درود دوست عزیز شما باید کاربر ویزه بشین تا از تمامی امکانات سایت استفاده کنید موفق باشید http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 آرش جان قرار بود برا قسمت اشتراک فایل های کوک شده هزینه بدیم نه راهنمایی کردن قضیه چیه دوست عزیز شما بهتره تو مسائل این چنینی دخالت نکنی در ضمن این کاربر ویژه نیست کاربر سادس پس باید یک سری فیلتر ها رد بشه تا کاربر ویزه بشه تا راهنمایی بشن یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 داداشم شما باید 50 تا پست مفید غیر تکراری بدی تا کاربر ویژه بشی البته از فایل های سایت هم نمی تونی استفاده کنی برا اون باید هزینه شتراک بدی لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 داداشم شما باید 50 تا پست مفید غیر تکراری بدی تا کاربر ویژه بشی البته از فایل های سایت هم نمی تونی استفاده کنی برا اون باید هزینه شتراک بدی دوست عزیز یک بار دیگه بحث رو به حاشیه بکشید اخطار مدیرت دریافت میکنید در ضمن 10 تا پست مفید میتونه فایل اموزش و هر چیزه دیگه ای باشه در ضمن اقا ارش اطلاعیه بخش ویژه رو گذاشتن وچه ربطی به بخش رام های کوک شده داره ؟؟ Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 6 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 دوست عزیز خیلی سعی کردم ولی نشد! لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 داداشم من بی احترامی نکردم خواستم برا دوستمون توضیح بدم در جریان نبودم معذرت می خوام لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.