taher 10 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم بنده میخوام اسیتولزم رو نصب کنم رو سیستم سون چونکه همیشه رو xp نصب کردم ممنون میشم درایور باکس رو برای سون برام بزارین با تشکر لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 در بر شما همکار عزیز تو پوشه اسیتول تمام درایور ها موجود هست تو ادرس هر درایوری میخواد اونجا هست لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 20 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 والا استاد هرچی دستی هم میزنم شناسایی نمیکنه اتوماتیک هم شناسایی نمیکنه ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرماین لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 سلام داداش اگه اینترنت نصب باشه که خودکار خودش نصب میکنه ولی اگه نت وصل نباشه می تونی اخرین نسخه دانلود و اکسترکت کنی باکس وصل کنی ب دیوایس منیجر بری و ادرس پوشیه داریور موجود در اخرین نسخه ک اکسترکت کردی بدی و خودش نثب میکنه اگه بازم نصد ادرس دقیق تر کن و وارد پوشه بشین و یکی یکی تست کن و از همه مهم ترین دقت به 32 یا 64 بیت بودن سیستم شماست عزیزم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 درود بر شما همکار عزیز در صورت نگرفتن جواب با آیدی من تماس بگیر تا برات نصب کنم از طریق تیم ویور لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 درود...دوست عزیز این درایورونصب کن انشالله درست میشه. دانلود فایل Download SELG Fusion Box Drivers rar از آپلود آی آر GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.