taher 10 ارسال شده در 13 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم mt25 برام اورده بودن که السیدی عوض کنم که به اشتباه باطری رو برعکس گذاشتم و pf سوخت بنده هم قطعه رو عوض کردم ولی الان گوشی هنگ میکنه فلشم کردم بیفایده بودش بنظرتونممکنه مشکل از pf باشه؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 13 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام دوست عزیز این چیزی که میگین نشده از کانکتور باطری تا pf میدونید چندتا مقاومت و ic و خازن و ... وجود داره در ضمن pf ای مدل که مستقیم ولتاژ نمی گیره از باطری سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 13 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2015 اقای عطایی گل والا این مدل بار دوم هستش که اینطورنقره داغم میکنه و pf بخاطربرعکس زدن باطری میسوزونم واسه همین تا یکسره شدش ایندفه هم متوجه شدمچه دسته گلی ابدادم حالا بنظرت مکلهنگ کردنم از pfمیتونه باشه؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 13 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2015 دوست عزیز چک کن ببین انتن داره یا تخلیه شارژ اگه داشته باشه می تونه از pf باشه عزیزم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 8 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2016 مسیر تغذیه پی رو قطع کن ببین درست میشه؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.