gsm1 15 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 با سلام دوستان این گوشی رو یکی از مشتریا اورد سریال نول بود چندتا فایل مودم تست کردم حل نشد بعدش ریست efs کردم و با bst ریپیر سوپر سریال کردم حالا اصلا انتن نمیده کسی تا حالا برخورده ممنون میشم راهنماییم کنه لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام در مرحله اول که به دلیل نداشتن بیس باند طبیعیه سریال نول باشه و اولین قدم ترمیم بیس بانده بعد از ریسیت efs و .... الان وضعیت بیس باند و سریال گوشی چطوره ؟ بیس برگشته سریال هم داری و مشکل انتن داری یا کلا بیس باند هنوز ناشناخته است ؟ لینک ارسال
gsm1 15 ارسال شده در 11 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام در مرحله اول که به دلیل نداشتن بیس باند طبیعیه سریال نول باشه و اولین قدم ترمیم بیس بانده بعد از ریسیت efs و .... الان وضعیت بیس باند و سریال گوشی چطوره ؟ بیس برگشته سریال هم داری و مشکل انتن داری یا کلا بیس باند هنوز ناشناخته است ؟ بیس و سریال داره ولی انتن نمیده لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 با سلام دوست عزیز اگه z3x یا spt دارید بازم ریپیر سریال بکنید احتمالا اوکی بشه چون با z3x من این گوشی رو اوکی کردم لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام دوست عزیز از این آموزش استفاد کنید.یاعلی http://forum.gsm-developers.ir/thread1665.html سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.