بهمن آبسته 11 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 سلام فکر کنم 99 درصد کاربران جهت دانلود در سایت فوقhttp://pan.baidu.comمشکل دارن و نمیتونند ازش دانلود کنند اموزش رو به صورت اسکرین تو فایل فشرده گزاشتم با این روش بنده بیش از 20 تا اکانت اوکی کردم پس دوستان این قدر عرق جلوی سیستم نریزید برای ثبت نام خودتون رو خسته نکنید دانلود فایل Download ثبت نام rar از آپلود آی آر امیدوارم مفید باشه یا علی لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 2 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 درود بهمن جان جدیدا کد تاییدی جدیدی میخواد حالا نه برای همه که توی اموزش شما موجود نیستبهر حال این اموزش هم توی انجمن چند بار ذکر شده موفق باشید... برای بنده که کد بخصوصی نمیده اموزش مربوط به 1 یا 2 ساعت پیش بود که برای یکی از کاربرای همین سایت اوکی کردم اموزش ندیدم به این صورت گفتم بزارم یا علی لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 من با همه اموزش ها رفتم ولی نمیتونم همش ارور میده یا شماره تلفن میخواد http://s3.picofile.com/file/8197244492/Untitled.png لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 شما به جای شماره تلفن ایمیل بزن و ایمیلی که نقطه . هم توش باشه ایراد میگیره.. سلام البته ایمیل من پر از نقطه است و مشکلی نداشتم بهاش - حتی ایمیل جناب آبسته هم توش نقطه هست و ثبت نام کردن =)) رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 علی جان خوشم میاد اموزش هایی که خودت هم میزاری نقض میکنی و میگی مشکلی نداره اگه اینجوری هست پس ویرایش کن پستتو تو انجمن عزیزمموفق باشی هیچ آدمی کامل نیست و آدم هر روز پیشرفت می کنه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 اساتید تا ایمیل میخام بدم کامل نمیگیره 11تا کاراکتر بیشتر نمیشه داد توی کادر اول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 دوستان کارم گیره تو تبت نامش موندم نمیشه.ایمیل نمیگیره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.