ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 من فقط منظورم این بود بی خودی یک فایل پر حجم رو دانلود نکنه قصد جسارت نداشتم شما همتون استادید باشه هر چی شما بخواید من ساکت میشم دوست عزیز ممنون و سپاس از شما:xxx فایل رو آپ کنید حتما به کار میاد ممنون از دلسوزی شما من برادر کوچکتر شما هستم این دوستمون الان چند روش داره بیاد تست کنه ببینیم مشکل حل میشه لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 من اگه اینجام بخدا برا اینه هم کمک کنم هم کمک بگیرم شما همتون استادید من فقط خواستم یک راه حل بهتر بدم که هم هزینه کمتری داشته باشه قصد جسارت به هیچ کس رو ندارم لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 دوست عزیز بنده منظورتو بد گرفتم و ازت معذرت میخوام تو تاج سر مایی لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 شما تاج سرید این چه حرفیه این فایلی که میگذارم جایگزین preloader رامتون کنید حجمش 67 کیلوبایته نظر خودتون 1 گیگابایت کجا 67 کیلوبایت کجا خلاصه شرمنده امروز ناراحتتون کردم Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download لینک ارسال
alireza_gsm1 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اگه با این فایل preloader که دوستمون گزاشتن درست نشد که در بیشتر مواقع جواب میده با این فایل که برای شما آپلود کردم بزن >http://uplod.ir/anaqlrve338c/HTC_Desire_D816h_D816g_MT6592v___Repair.zip.htm پسورد فایل >alireza_gsm1 لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اگه با این فایل preloader که دوستمون گزاشتن درست نشد که در بیشتر مواقع جواب میده با این فایل که برای شما آپلود کردم بزن >http://uplod.ir/anaqlrve338c/HTC_Desire_D816h_D816g_MT6592v___Repair.zip.htm پسورد فایل >alireza_gsm1 ممنون بابت پستت اگر توی یک تاپیک جداگونه هم بزنی خیلی خوب میشه موفق باشید.. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 من اگه اینجام بخدا برا اینه هم کمک کنم هم کمک بگیرم شما همتون استادید من فقط خواستم یک راه حل بهتر بدم که هم هزینه کمتری داشته باشه قصد جسارت به هیچ کس رو ندارم خیلی مردی دادا با این فایل جایگزین کردم با رام اصلی اوکی شد و بالا اومد ولی با رام فارسی داخل سایت صفحه مشکی میشه بازم ممنون و مرسی لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 خیلی مردی دادا با این فایل جایگزین کردم با رام اصلی اوکی شد و بالا اومد ولی با رام فارسی داخل سایت صفحه مشکی میشه بازم ممنون و مرسی دوست عزیز اگر مقدور بود یک اینفو هم از گوشی بزار ممنون از اعلام نتیجه موفق باشید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 خیلی مردی دادا با این فایل جایگزین کردم با رام اصلی اوکی شد و بالا اومد ولی با رام فارسی داخل سایت صفحه مشکی میشه بازم ممنون و مرسی درود بر شما.... قطعا نیازی نبود که رام رو کامل رایت کنید... فقط اگه سه تا تیک رو میذاشتید کافی بود... Uboot boot preloader این سه تا تیک اوکی میکرد و فارسی میشد... لطفا اگه میشه این 3 فایل رو به همراه scatter.txt رو اپلود کن تا برای بقیه بذاریم چنین مشکلی برخوردن حلش کنن این فایلا رو اپلود میکنی... SCATTER.TXT LK.BIN BOOT.IMG PREALOADER.BIN موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 فایل اقای atp_salari رو جایگزین فایل گوشی کردم هر دو رام فلش شد هم رام فارسی هم رام اصلی با فارسی بالا نیومد با اورج بالا اومد اینم اینفو http://s3.picofile.com/file/8196420750/816_no.png لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.