perspolis 17 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 این مدل رو با فایل فارسی این سایت فلش زدم ختاموش شد دوستان راهی دارن ؟؟؟؟؟ لینک ارسال
alireza_gsm1 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اگه desire 816H با cpu MT6592v باشه با فایل desire 816h-mt-6592 بزنید گوشی کامل فلش رو میگیره ولی بعدش خاموش میشه و دیگه فلش نمیشه مگر با فایل cpu MT6592v فلش بشه مشخصه این گوشی اینه که حافظه داخلی گوشی 16G هست اگه گوشی خاموشه میتونید به کارتون گوشی نگاه کنید انجا گیگ رو زده موفق باشید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سلام به همه همکار های گلم در خصوص این بحث اگه مشکلت حل نشد پیام خصوصی بده تا ببینم کمکت کنم دوست عزیز درود شما اگر راه حلی داری قرار بده در غیر اینصورت این پستت کمال بی احترامی به دوستانی هست که بدون چشم داشتی دارن کمک میکنن.. لطفا از این دست پست ها کاربرا جدا خود داری کنید... لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 نه منظورمو نگرفتی داداش من که همه پستا رو نمی بینم منظورم این بود اگه مشکل حل نشد بگه تا دوباره بیام تو این بحث جوابتونو بدم همین منظور بد نگیرید لطفا من در خدمت همتونم لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 دادا روشی داری ممنون یشم راهنمایی کنی مرسی لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 من یک راه حل دارم که تا حالا رو تمام مدل های اچ جواب داده رو مدل های جی هم جواب داده فقط الان وضعیت گوشیت چیه میشه توضیح بدی؟ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سلام دوست خوبم این رام فارسی روی 10 مدل حداقل تا الان زدم مشکل نداشته اسکرین شات هم براتون گذاشتم از محیط گوشی یعنی اینکه فایل تست شده هستش و بدون مشکل فایل اصلی که بر اساس اون کوک کردم رو براتون میزارم ببینید با اون مشکلتون حل میشه از شارژ بودن باطری هم مطمئن بشید لینک فایل اصلی لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 داداش اگه رام رو داری نیاز به دانلود رام دوباره نیست فقط یکی از فایلا رو باید عوض کنی که اونو دارم برات آپلود می کنم لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 این مدل رو با فایل فارسی این سایت فلش زدم ختاموش شد دوستان راهی دارن ؟؟؟؟؟ برادر من شما با خودتون با سیستمتون مشکل دارین بیخودی تاپیک رو شلوغ نکنید فایل تست شده میباشد موفق باشید.... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سلام دوست خوبم این رام فارسی روی 10 مدل حداقل تا الان زدم مشکل نداشته اسکرین شات هم براتون گذاشتم از محیط گوشی یعنی اینکه فایل تست شده هستش و بدون مشکل فایل اصلی که بر اساس اون کوک کردم رو براتون میزارم ببینید با اون مشکلتون حل میشه از شارژ بودن باطری هم مطمئن بشید لینک فایل اصلی با روش بالا تست کنید و اگر اروری بود اسکرین شات از محیط کامپیوتر با ارور و عکس 816ی که زدین رو از قسمت پشتش بگیرید و بزارید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.