taher 10 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم سونی t برام اوردن lt30p که گوشی خط شارز داره ولی پر نمیکنه باطری و شارزر هم عوض کردم ولی بازم بیفایده بودش لازم به ذکر هستش یه گوشی دیگه از همین مدل هم دارم با این مشکل که سوکت شارزم عوض کردم بازم جواب نداده الان دوتا از این گوشی با یک ایراد برام اومده ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2015 از اساتید راهکاری بنظرشون نمیرسه؟؟ لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2015 سلام با شارژر 2 امپر تست کنید و اعلام نتیجه یا علی لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 درود دوست عزیز فلش زدی؟؟؟ لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 بله فلشم زدم لینک ارسال
G.S.M 14 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم سونی t برام اوردن lt30p که گوشی خط شارز داره ولی پر نمیکنه باطری و شارزر هم عوض کردم ولی بازم بیفایده بودش لازم به ذکر هستش یه گوشی دیگه از همین مدل هم دارم با این مشکل که سوکت شارزم عوض کردم بازم جواب نداده الان دوتا از این گوشی با یک ایراد برام اومده ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سلام گوشي هاي سوني جديد تو مسير (bsi) يه ديودي وجود داره كه اگه ديود خراب باشه گوشي به جاي شارژ كردن دشارژ ميكنه با تعويض ديود اگه مشكل تون حل نشه مشكل از اي سي تغذيه مي باشد موفق باشيد لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 8 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2016 بله دیود اگه نشد آی سی تغذیه اگر نرم افزاری زدی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.