mehdi1370 10 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 به نام خدا در بعضی از گوشی های 516w بعد از فلش رام دیگه هیچ سیم کارتی شناخته نمیشه در صورتی که سریال درسته... شما با استفاده از این روش میتونین مشکلو حل کنید از لینک زیر فایل System.img رو دانلود کنین >https://yadi.sk/d/CON0Zh_DbfB56 حالا گوشی رو به فست بوت ببرید و با استفاده از adb این دستور fastboot flash system system.img فایل مورد نظر رو فلش کنین و بعد از اتمام کار با استفاده از دستور زیر گوشی رو ریست کنین fastboot reboot لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 من یه htc d516 دارم سریال null میزنه رام هم زدم نشد با فایل بالا هم زدم سریال برنگشت چه ططوری سریال ترمیم کنم لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 بعدازفلش سریال نال شده؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 من یه htc d516 دارم سریال null میزنه رام هم زدم نشد با فایل بالا هم زدم سریال برنگشت چه ططوری سریال ترمیم کنم درود بر شما .. با فایل موجود در بخش vip که توسط بنده توسعه شده اقدام به فلش کنید فایل بنده اختصاصی برای مشکل سیم کارت هستش.... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.