shahram49 19 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام جدیدا چند نمونه گوشی از برندهای مختلف برام اومده که یک بد افزار روش نصب شده که ایکونش یه تاس قرمز رنگه اسمشم فکز کنم try layout یا یه همچین چیزی بود . این برنامه دایما یا وای فای روشن میکنه یا جی پی اس رو روشن میکنه یا سر خود برنامه نصب میکنه ...... در کل باعث میشه گوشی دایم بره تو هنگی . فکتوری ستینگ و وایپ هم نمیتونه از بین ببردش (تست کردم).توی منوی پروگرام معمولا پیداش نمیکنی که دستی ریمو کنی ظاهرا خودشو جزو فایلهای سیستمی جا میزنه هر چند که توی فایلهای سیستمی هم نتونستم پیداش کنم. فلش رو هنوز تست نکردم . در کل میخوام ببینم دوستان کس دیگه ای هم به این مورد برخورد کرده؟ لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلامجدیدا چند نمونه گوشی از برندهای مختلف برام اومده که یک بد افزار روش نصب شده که ایکونش یه تاس قرمز رنگه اسمشم فکز کنم try layout یا یه همچین چیزی بود . این برنامه دایما یا وای فای روشن میکنه یا جی پی اس رو روشن میکنه یا سر خود برنامه نصب میکنه ...... در کل باعث میشه گوشی دایم بره تو هنگی . فکتوری ستینگ و وایپ هم نمیتونه از بین ببردش (تست کردم).توی منوی پروگرام معمولا پیداش نمیکنی که دستی ریمو کنی ظاهرا خودشو جزو فایلهای سیستمی جا میزنه هر چند که توی فایلهای سیستمی هم نتونستم پیداش کنم. فلش رو هنوز تست نکردم . در کل میخوام ببینم دوستان کس دیگه ای هم به این مورد برخورد کرده؟ من برنامه های اینطوری دیدم ولی با فکتوری ریست همه پاک میشن............ یک برنامه مثل همین بود من از سرپرست دستگاه شون غیر فعال کردم و راحت حذف شد.. If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 داداش این برنامه فرق میکنه با وایپ هم از بین نمیره و وقتی گوشی میاد بالا بعد از دو سه دقیقه میبینی مجددا خودشو نصب کرده. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلامجدیدا چند نمونه گوشی از برندهای مختلف برام اومده که یک بد افزار روش نصب شده که ایکونش یه تاس قرمز رنگه اسمشم فکز کنم try layout یا یه همچین چیزی بود . این برنامه دایما یا وای فای روشن میکنه یا جی پی اس رو روشن میکنه یا سر خود برنامه نصب میکنه ...... در کل باعث میشه گوشی دایم بره تو هنگی . فکتوری ستینگ و وایپ هم نمیتونه از بین ببردش (تست کردم).توی منوی پروگرام معمولا پیداش نمیکنی که دستی ریمو کنی ظاهرا خودشو جزو فایلهای سیستمی جا میزنه هر چند که توی فایلهای سیستمی هم نتونستم پیداش کنم. فلش رو هنوز تست نکردم . در کل میخوام ببینم دوستان کس دیگه ای هم به این مورد برخورد کرده؟ یه برنامه دگه مثل همینه ایکونش از اوناست هر چیزی رو اجرا کنی یه صفحه وب میاد که موقه اجرا تاچ کار نمیکنه باید دکمه وسط بزنی ولی اون با فکتوری ریست از بین میره این که شما میگین به طورم نخورده تا حالا برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 جواب میگم حال کنید این نرم افزار روی گوشی هایی که روت شده باشند نصب میشه و با فکتوری پاک نمیشه چون جزء سیستم شده از طرفی چون این برنامه مدام برنامه دیگر نصب میکند و حافظه پر میشود نمیتان با روت اکسپلور حذف کرد راحل فلش میباشد همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 ولی من روی گوشی روت نشده هم دیدم این مورد رو .البته نمیشه روش قسم خورد شاید فایلهای روت رو پاک کرده باشند و من متوجه نشده باشم چون با عقل جور در میاد و اگر روت نشده باشه نمیتونه خودشو جزو فایلهای سیستمی جا بزنه. لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 با اجازه دوستان من هم داشتم بیشتر تو سونی و سامسونگ برام پیش امده یادمه wifi خاموش میکردی روشن میشد دادهای اینترنت خاموش میکردی روشن میشد واسه خودش نرم افزار نصب مکرد که من روی ساموسنگ i9082 دیدم این روت بود که همه رو فلش زدم خلاص لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 من هم روی هواوی دیدم بیش از ده بار هارد ریست کردم رم رو پاک کردم اما درست نشد با فلش گوشی مشکل حل شد لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 با سلام خدمت همه همکاران علل خصوص آقا شهرام گل... این نرم افزار ( البته چیزی که من دیدم و دوستان درستش کردن ) یک نرم افزار هک هستش این نرم افزار سیستم آنلاین شما و شاید کد و یوزر شما رو به مبدا تعیین شده ارسال میکنه البته امیدوارم همین برنامه نباشه چون به راحتی خیلی از اطلاعات گوشی رو با وای فا میتونه هک کنه... موفق باشید. راه حلش فقط و فقط فلش هستش اگه تونستید چهار فایله بزنید. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 همین الان یه ال جی برام اومد که همین مشکل رو داشت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.