ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 spt باکس خوبیه برای ترمیم سریال سامسونگ بعدار اون z3x لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 از نظر سریال زدن به ترتیب بخوایم بگیم: spt octopus bst z3x asansam ufst ----------------------- برای کد یوزر : Bst asansam ------------------------------- برای آنلاک شبکه : octopus spt bst z3x asansam البته نظر شخصی من هست و باکس هایی که اسم بردم رو دارم !!! آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 از نظر سریال زدن به ترتیب بخوایم بگیم:spt octopus bst z3x asansam ufst ----------------------- برای کد یوزر : Bst asansam ------------------------------- برای آنلاک شبکه : octopus spt bst z3x asansam البته نظر شخصی من هست و باکس هایی که اسم بردم رو دارم !!! اقا سید برای هواوی هم بفرمائید؟؟/ irgsm لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 بهترین برای هواوی مدوسا هستش لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 بنظر من سیگما و zzkey برا هواوی خوبه البته hua key هم خوبه برای سری مدیاتک هم ولکانو خوب کار میکنه لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 بهترین برای هواوی مدوسا هستش داداش چند تا لاگ آنلاک ، ترمیم سریال ، روت یا فارسی سازی با مدوسا میذاری ما هم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقا سید برای هواوی هم بفرمائید؟؟/ هوآوی : فارسی سازی بدون فایل فلش : فقط zzkey ترمیم سریال qualcom : sigma و zzkey تقریبا یک سطح ترمیم سریال MTK : HUADONGLE ZZKEY SIGMA روت کردن : HUA DONGLE SIGMA باز کردن قفل یوزر بدون usb debugging هم فقط فعلا HUA DONGLE داره BST هم که MTK رو میتونه انجام بده بقیه آپشن ها هم که متغیر هست - مهم ها رو عرض کردم آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 بهترین برای هواوی مدوسا هستش عزیزم مدوسا باکس ترمیم بوت هستش لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 دوستان شنیدم باکس ust pro تبدیل میشه به spt... من یک باکس ustproدارم که حدود2ساله که ازش استفاده نمیکنم میدونید چقدرهزینه داره تا تبدیلش کنم به spt ????? GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 دوستان شنیدم باکس ust pro تبدیل میشه به spt...من یک باکس ustproدارم که حدود2ساله که ازش استفاده نمیکنم میدونید چقدرهزینه داره تا تبدیلش کنم به spt ????? سلام 290 قیمت اکتیوشه لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 ممنون دوست عزیز. باکس خوبیه؟؟به نظر شما ارزش اینقدر هزینه رو داره؟ GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.