eza68 15 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 گوشی را به pc وصل میکنید نرم افزار adb را اجرا میکنید کد مربوطه را وارد میکنید گوشی را ریبوت کنید و تمام لینک ارسال
fatemi565 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 میشه واضح تر توضیح بدین؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 سلام دوست عزیز اموزش کامل این برنامه داخل فروم موجوده و شما می تونید بعد از ویژه شدن (که داخل قوانین انجمن شرایطش بیان شده) از تمام امکانات فروم بهرمند بشین.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
fatemi565 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2015 سلام دوست عزیز اموزش کامل این برنامه داخل فروم موجوده و شما می تونید بعد از ویژه شدن (که داخل قوانین انجمن شرایطش بیان شده) از تمام امکانات فروم بهرمند بشین.یاعلی یعنی من چون تازه کارم و تازه اومدم ی مشتری گیر اومده باید سرکارش بزارم تا ویژه بشم نمیشه ی ارفاقی کرد ک من این بنده خدا رو کارشو راه بندازم؟؟؟ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2015 یعنی من چون تازه کارم و تازه اومدم ی مشتری گیر اومده باید سرکارش بزارم تا ویژه بشم نمیشه ی ارفاقی کرد ک من این بنده خدا رو کارشو راه بندازم؟؟؟ با سلام طبق قوانین سایت ما باید به کاربران ویژه پاسخگو باشیم اونم بخاطر مسایلی که هست درضمن شما باید فعالیت کنید تا دفعه بعدی اگر دچار مشکلی شدید ویژه باشید تا به سوالات شما جواب داده شود بسم االله شروع به فعالیت کنید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.