MR.Majid 226 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 در خواست فایل فلش فارسی نوکیا 225 با rm1043 هر جا که جستجو کردم فایل فارسیش پیدا نکردم در خواست از تیم مدیریتی جی اس ام دولوپرز دارم این فایل رو برامون بذاره باتشکر از دوستان زحمت کش [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام دوست عزیز این فایل من قبلا دان کردم و هیچ وقت راستش امتحان نکردم چون همیشه با ولکانو فارسی میکنم اگه ولکانو دارین بگین تا براتون آپ کنم البته اول اینو تست کنید چون یادمه به عنوان فارسی دانلود کردم .یاعلی دانلود لطفا اعلام نتیجه کنید که در صورت فارسی بودن تاپیک جداگانه هم ایجاد بشه. سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام دوست عزیز این فایل من قبلا دان کردم و هیچ وقت راستش امتحان نکردم چون همیشه با ولکانو فارسی میکنم اگه ولکانو دارین بگین تا براتون آپ کنم البته اول اینو تست کنید چون یادمه به عنوان فارسی دانلود کردم .یاعلی دانلود لطفا اعلام نتیجه کنید که در صورت فارسی بودن تاپیک جداگانه هم ایجاد بشه. ن.دادا فارسی نداره تا حالا بیشتر از 5 گوشی برام آوردن برای فارسی سازی دوستات اگه کسی فارسیشو داره برام بذاره باکس ولکانو ندارم ولی atf با ufs و دانگل بست دارم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مرسی از اعلام نتیجه در ضمن atf & ufs ساپورت نمیکنه باکس چینی چی داری تا بهت فرمت bin بدم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مرسی از اعلام نتیجه در ضمن atf & ufs ساپورت نمیکنه باکس چینی چی داری تا بهت فرمت bin بدم ن.باکس چینی ندارم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مرسی از اعلام نتیجه در ضمن atf & ufs ساپورت نمیکنه باکس چینی چی داری تا بهت فرمت bin بدم داداش لطفا آپ کن چون منم به اسم فارسی دان کردم حالا که دوستمون میگن نیست پس لازم لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 از دوستان کسی این فایل فارسی نوکیا 225 با rm 1043 رو نداره؟؟؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 باکس چینی نیاز نیست از کرک باکس های استفاده کنید دوست من رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 کرک کدوم باکس؟ دادا سما فایل فارسی شو دارین؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
korosharia 10 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 دوستان با rm-1011 فارسی کنید حاصل عشق مترسک به کلاغ .مرگ یک مزرعه است لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.