shahin-gsm 12 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 دوستان خواهشا هرکسی فایل cert این مدل رو داره بزاره خیلی ضروری هستش ممنون لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 کسی نیست کمک کنه ؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 دوست عزیز اگه لطف کنید و عیب هم بیان کنید هم بد نیست تا هم دوستان ب مشکل مشابه خوردن بتونن برطرف کنند و یا شاید با راه حل دیگه مشکل شما برطرف بشه.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 دوست عزیز اگه لطف کنید و عیب هم بیان کنید هم بد نیست تا هم دوستان ب مشکل مشابه خوردن بتونن برطرف کنند و یا شاید با راه حل دیگه مشکل شما برطرف بشه.یاعلی حق با شماست خیلی معذرت میخوام من گوشی لاک هستش میخوام آنلاک کنم عزیزم لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سیمکارت میندازید کد انلاک میخواد؟ لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 حق با شماست خیلی معذرت میخوام منگوشی لاک هستش میخوام آنلاک کنم عزیزم درود دوست عزیز سوالتون را بدرستی مطرح کنید وگرنه پستتون حذف خواهد شد اگر گوشیتان لاک شده نیازی به cert که نیست... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سیمکارت میندازید کد انلاک میخواد؟ بله دوست عزیز سیمکارت که میندازم کد آنلاک میخواد لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 درود دوست عزیز سوالتون را بدرستی مطرح کنید وگرنه پستتون حذف خواهد شد اگر گوشیتان لاک شده نیازی به cert که نیست... جناب ناظم چجوری خب مطرح کنم که درست باشه گوشی لاک هستش بیشتر که نمیشه توضیح بدم ولی بازم چشم من معذرت خواهی میکنم همینجا سعی میکنم کاملتر سوال بپرسم ممنون بابت تذکر اگر فایل cert لازم نیست چی لازمه پس؟! چون قبلا s3 یا s4 داشتم که همین جوری بوده و با رایت فایل cert آنلاک شده واسه همین من دنبال cert میگردم اگر امکانش هست راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.