gebal 57 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 سلام اونها که برنامه نویس هستند مدتی هست مصرف اینترنت من بالا رفته .. هر روز پسورد مودم وای فای تغییر میدم اما باز حساب میکنم سر شب می بینم مصرف اینترنت با فایل های که من گرفتم هم خونی ندارد... ماندم چکار کنم که پسورد وای فای مدم به سرقت نرود ... لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 برای رمز گذاری از حروف بزرگ و کوچیک و اعدادو سمبل ها _مانند /*-+@#$%^&*! استفاده کنید حل لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 تست کردم قبلا لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 از چه شرکتی اینترنت گرفتی؟ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/2/26/2261243_813.rar با این نرم اسکن میکنم میبینم چند نفر از وای فای من در حال استفاده هستند شما هم چک کنید... لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 دوست عزیز یک راه خیلی راحت و بدون دردسر اینه که مودم رو یک روز خاموش بزار و شب نگاه کن ببین مصرف داشته یا نه... اگه مصرف داشت که مطمئن باش ایرادی داره... لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 از چه شرکتی اینترنت گرفتی؟ شرکت آسیا تک لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 دوست عزیز یک راه خیلی راحت و بدون دردسر اینه که مودم رو یک روز خاموش بزار و شب نگاه کن ببین مصرف داشته یا نه...اگه مصرف داشت که مطمئن باش ایرادی داره... این کارو کردم شب چک کردم دیدم مصرف درست هست ... روز بعد فایل دانلود میکنم و میزان مصرف چک میکنم همخوانی ندارد... باید راه حلی باشد.....که نفوذ هکرها بست لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 سلام دوست عزیز اولا معلوم نیست 100 در صد اینترنت شما به سرقت میره در ثانی از کجا اینقدر مطمئن هستید از وای فای به سرقت میره؟ خیلی از برنامه ها چرت میگن .اگر به وای فای شک دارید از کابل لن برای چند روز استفاده کنید و مطمئن بشید که حدستون درسته. به عنوان راهکار هم تعوض رمز وای فای به تنهایی کافی نیست بلکه رمز خود مودم رو ابتدا باید عوض کنید و از ادمین تغییرش بدید و بعد رمز وای فای رو عوض کنید چون اگر راحت وارد مودم بشن به راحتی پسورد وای فای رو در میارن.این موضوع ربطی هم به تنها وای فای نداره و حتی بدون وای فای هم قابل سرقته مخصوصا توی یه سری از asp ها که مک ادرس رو چک نمیکنند . لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 من تنها کاری که میتونم بهت بگم بکنی کاریه که خودم کردم برو تو تنظیمات مودمت و مودم رو مخفی کن و اسمش رو هم عوض کن و بعد رمزشم رو هم عوض کن بعد برای سیستم هایی که میخوای از وایفات استفاده کنند به طور دستی مودمت رو معرفی کن تمام کارهایی رو هم که گفتم با یه سرچ میتونی آموزشش رو پیدا کنی موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.