tebyanmobile 12 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درخواست فایل فلش g630 u00فارسی اصلی مخصوص فلش تولز رو میخواستم / دوستان گوشی رو ابدیت کردم الا ن نه فارسی داره ئ گوگل پلی رو هم ساپورت نمیکنه لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درخواست فایل فلش g630 u00فارسی اصلی مخصوص فلش تولز رو میخواستم / دوستان گوشی رو ابدیت کردم الا ن نه فارسی داره ئ گوگل پلی رو هم ساپورت نمیکنه سلام عزیز این گوشی cpu Qualcomm دارد و با فلش تولز فلش نمیشود شما چه بیلدی زدین ؟ مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درخواست فایل فلش g630 u00فارسی اصلی مخصوص فلش تولز رو میخواستم / دوستان گوشی رو ابدیت کردم الا ن نه فارسی داره ئ گوگل پلی رو هم ساپورت نمیکنه سلام..دروود دوست عزیز این مدل فارسی نداره.. هر چی تو نت چرخیدم رام رسمی هستش.. شما با برنامه فارسیش کنید... بازم اگر رام رسمیش رو میخوای بگو اپ کنم برات... موفق باشی... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 لطفا اخرین بیلد این مدل اپلود کنید لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 لطفا اخرین بیلد این مدل اپلود کنید سلام..دروود خدمت شما... http://forum.gsm-developers.ir/thread3323.html انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2015 یه لینک دیگه بدید بی زحمت ...دانلود نمیشه .......... irgsm لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2015 یه لینک دیگه بدید بی زحمت ...دانلود نمیشه .......... سلام..دروود خدمت شما... بیلد 122 NeedromLogin/Register at انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.