milad 15 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ رفقا هرکی فایل ریکاوری برای این مدل سراغ داره بذاره ممنون میشم خیلی عجله ایه گوشی مشتریه:-?? نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درود میلاد جان شما اصلا یسر به پست قبلیت زدی؟؟؟؟؟ [h=1] محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. [/h] محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلامداداش گلم با روشتون آنلاک کردم ریکاوری هم رایت کردم با venom منتهی داداش من نمیخوام روت کنم میخوام فایل جدید بزنم که گوشی بیاد بالا زیر بروز رسانی خاموش شده ریستارت میشه و رو لوگو میمونه حالا میتونی راهی جلوم بذاری عزیزم؟ یا اینکه تصویری عکس بذار ببینم با ریکاوری چینی میتونم فایلو بزنم روش نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلامداداش گلم با روشتون آنلاک کردم ریکاوری هم رایت کردم با venom منتهی داداش من نمیخوام روت کنم میخوام فایل جدید بزنم که گوشی بیاد بالا زیر بروز رسانی خاموش شده ریستارت میشه و رو لوگو میمونه حالا میتونی راهی جلوم بذاری عزیزم؟ یا اینکه تصویری عکس بذار ببینم با ریکاوری چینی میتونم فایلو بزنم روش درود میلاد جان ... این لینک رام بیلد 254 محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اینم یک ریکاوری دیگه تستکن ببین انگلیسی هست.. بنده اگر رام کاستوم هم دیدم میدم خدمتت.. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ داداش ریکاوریه عالیه ولی رام رسمی نصب نمیشه همچنان کاش کاستومی بودو یه تستی میکردیم ممنون عزیز نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ داداش ریکاوریه عالیه ولی رام رسمی نصب نمیشه همچنان کاش کاستومی بودو یه تستی میکردیم ممنون عزیز درود دوست عزیز ریکاوری تست کردی؟؟ انگلیسی بود؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آره انگلیسی هستش خیلیم خوبه فقط نصب نشدن رام آدمو حرص میده نقل قول لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام گوشی رو به فست بوت ببرید و فایل system.img رو استخراج کرده و فلش نمایید یاعلی مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آره انگلیسی هستش خیلیم خوبه فقط نصب نشدن رام آدمو حرص میده خوب شما با این رام بیلد بالایی که دادم اقدام کنید به فلش کنید.. اگر هم رام کاستوم موجود بود حتما قرار میدم..... نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .