ali_nano86 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام و عرض ادب دوستان این گوشی برام امد برای فارسی با تک فایل csc فارسی کردم،بدون مشکل دوربین همه چیز درسته (دوربین؛سریال؛بیس باند و ... تنها مشکلش اینه که نمیشه پترن (الگو) روش گذاشت وایپش کردم،چهار فایل زدم،فایل ایتالیا که دوربین رو فیکس میکرد زدم ولی نشد مشتری فقط گیر داده الگو میخواد،لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 فکر میکنم مسیر رو اشتباه میری...نباید دنبال قفل الگو توی ایمنی بگردی چون اونجا غیر فعاله... یه تب دیگه هست به اسم قفل صفحه اونجا برو الگو فعاله... البته من حدث زدم مشکلت این باشه چون من خودم تا حالا بهش برخوردم/:) لینک ارسال
ali_nano86 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 مرسی حامد جان؛مشکل همون بود حل شد سپاسگزارم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2015 با تشکر بسته شد. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.