arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام گوشی mt25i مشکل انتن داشت گفت قبلا جای برده درست نشده بازش کردم pf روش نبود ولی کل برد هیت داده بودن پی اف گذاشتم درست شد اما الان هیچ صدایی نداره نه موزیک نه رفت و برگشت نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ من فکر میکنم از تغذیه باشه چون من یدونه الان رو دستم یه دونه مونده.....برای من اورد مشتری صدای مخاطب نداشت من باز کردم اشتباهی کانکتور +و- ردم که اتصال شده و اتصال رو درست کردم اما الان هم گوشی با سیم کارت ریستارت میشه بدون سیم مشکلی نداره البته صدا کلا قطع هست این گوشی چند ماهی هم دست یکی از اساتید سخت افزار بود شاید بشناسیدش ولی باز ایشون هم نتونسن کاری بکنن درضمن تغذیه هم عوض کردم برای ریستارتش نشد irgsm نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ درود همکاران عزیز باسه مشکل ریستارد از فایل cdf استفاده کنید و اکثر این مشکلات با باطری حل میشه و برای صدا مسیر ها را چک کن و اگر به تغذیه رسید . تو بازار تغذیه اورجینال نیست براش نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ببخشید استاد من مسیر صداشو ندارم و پیدا نکردم که چک کنم واسه همین درخواست کمک کردم نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ببخشید استاد من مسیر صداشو ندارم و پیدا نکردم که چک کنم واسه همین درخواست کمک کردم از ساپورت اسیتول بگیر شماتیک هست نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ به دلیل تو بورس نبودن گوشی سونی جای که هستم اسیتولز نگرفتم اگه امکانش هست و زحمتی نیست قرار بدید نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام با تشکر از مدیر گرامی بابت همکاری ولی از ساپورت اسیتولز نمیشه لینک گذاشت. درضمن فکر کنم اینی که تو ساپورت هست شماتیک نیست سرویس منوال هست. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ شماتیک نداره دوست عزیز این مدل....شرکت سونی ارائه نمیده مدل های جدید رو خیلی وقته... irgsm نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ببینید با هنذفری صدا دارید یا نه ؟؟؟؟ شماتیک گوشیهای سونی از 2012 به بعد موجود نیست یا علی نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .