BAHMAN 48 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان ابزار انلاک بوتلودر تمامی گوشیهای htcدر یک ثانیه کاری از تیم توسعه دهنده با تشکر فراوان از ایلیا صوری این ابزار به شما امکان میدهد که کار انلاک بوتلودر را در راحتترین روش با یک اینتر انجام دهید بدون اینکه کدی تایپ کنید... نحوه کار با این ابزار گوشی را به حالت fastboot ببرید و وصل کنید به پی سی ابزار رو باز کنید و یک اینتر بزنید.... حال در اینجا با یک بار اینتر زدن به شما کد بوتلودرشو خواهد داد... حال کد را دارید از سایت رسمی اچ تی سی فایل انلاک را دریافت کنید و کپی کنید به پوشه ای که این ابزار را اکستراکت کرده اید... بعد از اینکه کد را داخل پوشه ریختید یکبار دیگه اینتر را بزنید.... تمام دانلود نرم افزار موفق باشید و ماندگار Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلام . دوست عزیز الان چند وقته سایت htcdev باز نمیشه . شما خودت تازگیا تست کردی ؟ لینک ارسال
4393048 22 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلام . دوست عزیز الان چند وقته سایت htcdev باز نمیشه .شما خودت تازگیا تست کردی ؟ باز میشه تست شد مشکلی نداره HTCdev - Please Log In لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 این ارور رو میده . با گوگل کروم یا فایرفاکس This Connection is Untrusted You have asked Firefox to connect securely to Welcome to HTCdev, but we can't confirm that your connection is secure. Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified. What Should I Do? If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn't continue. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 دوست عزیز احتمالا تنظیمات مرورگرتون اشکال داره لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلام دوست عزیز تمام عکس های که گرفته شده امروز گرفتم و تست کردم من با اوپرا تست کردم یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 22 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 درود بر شما لینک تست شد و هیچ مشکلی نداره از مرورگر دیگه ای استفاده کنید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 فایل حذف شده ممنون میشم دوباره آپلود کنید معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 htcdev مشکلی نداره منم هم امروز تست کردم هم دیروز لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 htcdev مشکلی نداره منم هم امروز تست کردم هم دیروز سلام. فکر کنم منظورشون لینک ابزار انلاک بود که اتفاقا منم امروز نیاز پیدا کردم اما لینک حذف شده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.