alirezashahbeygi 10 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 با سلام اگر امکانش باشه بخشی را راه اندازی کنید که در اون مفاهیم مربوط به کوک و ادیت رام را آموزش بدین. به خصوص گوشی هایی که فارسی ندارن با تشکر لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سلام این بخش هست و تیم تشکل شده و مشغول هستیم .... ولی در دسترس عموم نیست 8-| رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 داداشها ترتیبی بدین که ما هم در خدمتتون باشیم من درخواست داده بودم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 داداشها ترتیبی بدین که ما هم در خدمتتون باشیم من درخواست داده بودم سلام برای ورود به گروه باید علم و وفاداری به سایت و تایید شخص مدیریت کل سایت نیاز دارید ... این پروسه زمان بر هست و شاید 100 تا پستم بزنید و مدیریت تشخیص بده شما وارد گروه نشید میل خودتونه اگه واقعا فکر می می کنید لایق هستید می تونید فعالیتون رو شروع کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.