alirezashahbeygi 10 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام اگر امکانش باشه بخشی را راه اندازی کنید که در اون مفاهیم مربوط به کوک و ادیت رام را آموزش بدین. به خصوص گوشی هایی که فارسی ندارن با تشکر نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام این بخش هست و تیم تشکل شده و مشغول هستیم .... ولی در دسترس عموم نیست 8-| ویرایش شده 1 خرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ داداشها ترتیبی بدین که ما هم در خدمتتون باشیم من درخواست داده بودم نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ داداشها ترتیبی بدین که ما هم در خدمتتون باشیم من درخواست داده بودم سلام برای ورود به گروه باید علم و وفاداری به سایت و تایید شخص مدیریت کل سایت نیاز دارید ... این پروسه زمان بر هست و شاید 100 تا پستم بزنید و مدیریت تشخیص بده شما وارد گروه نشید میل خودتونه اگه واقعا فکر می می کنید لایق هستید می تونید فعالیتون رو شروع کنید محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29"> رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .