MR.Ali 49 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 cpu mtk مثل allwiner ها نیستن مواظب باشید پیشتون خاموش نشه احتیاط کنید برای این مدل تبلت ها رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سی پی یو فرق داره mediatek mt8312ca لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 cpu mtk مثل allwiner ها نیستن مواظب باشید پیشتون خاموش نشه احتیاط کنید برای این مدل تبلت ها من تو سایت gsmhosting دیدم میگن شمارشون الکی هستند.... واسه mtk هم همین گفتند این لینک از سایت gsmhosting Need Firmware tablet MT8312 [brand Zoom] elink-mc706-d2-v3 - GSM-Forum If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 فلش نمیگیره ارور میده لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 فلش نمیگیره ارور میده چه اروری ؟ سرچ کنید ارورشو قبل از فلش فرمتشم کنید ببینید جواب میده رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 با سلام من یه همینچین تبلتی دارم که با ریست ریو wipe رفته و بالا نمیاد elink_mc706_d2_v3 با ولکانو ازش رید گرفتم فرمت کردم رایت کردم ولی جواب نداد ولی یه چیز خیلی جالب وقتی با واکانو رید گرفتم cpu رو mt6572 میزنه در صورتی که روی cpu mt8312ca زده شده چطوری دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 با سلام بهترین حالت برای این مورد ها ابتدا اینفو گرفتن از تبلت هستش کسانی که ولکانو دارن راحت تر و کسانی که این باکس رو ندارن با نرم افزار mtkdroid میتونن مشخصات سیستم رو چک کنن به قول دوستمون در فلش کردن این مدل ها دقت زیادی بکنید. لینک ارسال
Reza.S 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 به مشخصه تایپ شده روی cpu mtk زیاد نمیشه اعتماد کرد برای مطمئن شدن از مدل دقیق cpu توسط mtk droid اینفو بگیرید لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلام تا حالا این فلش مموری های چینی رو دیدی؟ روش زده 32 گیگ به سیستم وصل میکنی میزنه 32 گیگ اما 2 گیگ اطلاعات توش میریزی میگه پر شده. توی گوشیها و تبلتهای چینی موارد زیادی رو دیدم که وقتی با ام تی کی دروید تولز اینفو میگیری شماره سی پی یو رو از روی سیستم میخونه و مینویسه بعد پشت سرش میزنه این شماره فیک هست و شماره اصلی سی پی یو رو میزنه یعنی توی فایل سیستم گوشی مدل سی پی یو رو الکی با مدل سی پی یو مدل بالاتر جایگزین کردند تا بگن جنسشون مرغوبه و از سی پی یو قوی تری استفاده میکنه. واما مشکل شما دقیقا چیه؟ ایا وایپ کردید وایپ شد و اومد روی ارم گیر کرد یا نه بدون اینکه وایپ بشه روی ارم اندروید موند؟ لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلامتا حالا این فلش مموری های چینی رو دیدی؟ روش زده 32 گیگ به سیستم وصل میکنی میزنه 32 گیگ اما 2 گیگ اطلاعات توش میریزی میگه پر شده. توی گوشیها و تبلتهای چینی موارد زیادی رو دیدم که وقتی با ام تی کی دروید تولز اینفو میگیری شماره سی پی یو رو از روی سیستم میخونه و مینویسه بعد پشت سرش میزنه این شماره فیک هست و شماره اصلی سی پی یو رو میزنه یعنی توی فایل سیستم گوشی مدل سی پی یو رو الکی با مدل سی پی یو مدل بالاتر جایگزین کردند تا بگن جنسشون مرغوبه و از سی پی یو قوی تری استفاده میکنه. واما مشکل شما دقیقا چیه؟ ایا وایپ کردید وایپ شد و اومد روی ارم گیر کرد یا نه بدون اینکه وایپ بشه روی ارم اندروید موند؟ شهرام جان مشگل الان این که تبلت قفل پترن داشت همکارام wipe کرد الان در هر شرایطی گوشی رو میزنی حالت wipe میاد در حالت شارژ در حالت روشن در حالت ریکاوری لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.