mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من رام فارسی i535 میخواستم و اگر روشی هست هم بگیم لطفا If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت شما Download farsi sazi samsung rar نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز رام رسمی خدمت شما : SCH-I535-4.4.2-wierles verizon ساپورت فارسی داره اما در منو فارسی نداره می تونی روت کنی و با language enabeler فارسی رو add کنی موفق باشی من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام و درود لینکهای فایل خراب شده بنده نیاز دارم فایلشو برای فارسی سازی لطفا فایلشو بزارین. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام و درود لینکهای فایل خراب شده بنده نیاز دارم فایلشو برای فارسی سازی لطفا فایلشو بزارین. درود بر شما. اول گوشی رو روت کنید و بعد فایل ادیت شده زیر رو داخل پوشه CSC انتقال بدید. language GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ درود بر شما.اول گوشی رو روت کنید و بعد فایل ادیت شده زیر رو داخل پوشه CSC انتقال بدید. language سپاس فراوان استاد باید اول فایل language.xml رو پاک کرد بعد کپی کرد درسته دیگه؟ خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سپاس فراوان استاد باید اول فایل language.xml رو پاک کرد بعد کپی کرد درسته دیگه؟ بله درسته. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .