mohsinsomeone 23 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 سلام من رام فارسی i535 میخواستم و اگر روشی هست هم بگیم لطفا If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 با سلام خدمت شما Download farsi sazi samsung rar لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 دوست عزیز رام رسمی خدمت شما : SCH-I535-4.4.2-wierles verizon ساپورت فارسی داره اما در منو فارسی نداره می تونی روت کنی و با language enabeler فارسی رو add کنی موفق باشی من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 سلام و درود لینکهای فایل خراب شده بنده نیاز دارم فایلشو برای فارسی سازی لطفا فایلشو بزارین. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 سلام و درود لینکهای فایل خراب شده بنده نیاز دارم فایلشو برای فارسی سازی لطفا فایلشو بزارین. درود بر شما. اول گوشی رو روت کنید و بعد فایل ادیت شده زیر رو داخل پوشه CSC انتقال بدید. language GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 درود بر شما.اول گوشی رو روت کنید و بعد فایل ادیت شده زیر رو داخل پوشه CSC انتقال بدید. language سپاس فراوان استاد باید اول فایل language.xml رو پاک کرد بعد کپی کرد درسته دیگه؟ خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 سپاس فراوان استاد باید اول فایل language.xml رو پاک کرد بعد کپی کرد درسته دیگه؟ بله درسته. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.