mohsinsomeone 23 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 سلام من گوشی y600-u40 دارم روی الگوی هوایی گیر میکنه و بعد از 2 دقیقه ریستارت میشه.... من با فلش تول رام ilya20 رو هم زدم بازهم همنجوریه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 سلام با رام دیگه ترجیحا غیر فارسی تست کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 با سلام دوست عزیز شما ابتدا گوشی رو با فایل Rework-Secro گوشی رو فرمت کنید سپس با آخرین بیلد گوشی رو فلش کنید. ابتدا این کارهارو انجام بدید. لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 با سلامدوست عزیز شما ابتدا گوشی رو با فایل Rework-Secro گوشی رو فرمت کنید سپس با آخرین بیلد گوشی رو فلش کنید. ابتدا این کارهارو انجام بدید. سلام نمیشه لینک دانلود این رام بدهید من Rework-Secro رو دان کردم ولی فایل MTK6589 هست...اگه میزنم مشکل نیست....چون گوشی من MT6572 هست If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 کسی نیست کمک کنه؟ If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 نه عزیز من دنبال فایل فلش اصلی باشید. با مدل خودش فرمت کنید بهتر هستش لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 نه عزیز مندنبال فایل فلش اصلی باشید. با مدل خودش فرمت کنید بهتر هستش من یک فایل الان دانلود میکنم....آزمایش میکنم و بهت خبر میدم. این فایل: http://forum.gsm-developers.ir/thread2597.html If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 من رام رو دان کردم با apply update from sd card زدم .......نصف رفت و گوشی خاموش شد.. الان هر کاری میکنم فقط یک لرزش میده و دوباره خاموش میشه.. من دوباره از طریق فلش تول هم زدم نشد. If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 شما ابتدا گوشی رو با فلش تولز فرمت کنید و بعد با فلش تولز فلش بزنید... لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 شما ابتدا گوشی رو با فلش تولز فرمت کنید و بعد با فلش تولز فلش بزنید... روشن شد ولی تو صفحه vodafone ریستارت شد....... من از طریق ریکاوری ریست زدم الان روشن گوشی روشن هست ولی imei نوشته INVALID If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.