mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من گوشی y600-u40 دارم روی الگوی هوایی گیر میکنه و بعد از 2 دقیقه ریستارت میشه.... من با فلش تول رام ilya20 رو هم زدم بازهم همنجوریه If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام با رام دیگه ترجیحا غیر فارسی تست کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز شما ابتدا گوشی رو با فایل Rework-Secro گوشی رو فرمت کنید سپس با آخرین بیلد گوشی رو فلش کنید. ابتدا این کارهارو انجام بدید. نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلامدوست عزیز شما ابتدا گوشی رو با فایل Rework-Secro گوشی رو فرمت کنید سپس با آخرین بیلد گوشی رو فلش کنید. ابتدا این کارهارو انجام بدید. سلام نمیشه لینک دانلود این رام بدهید من Rework-Secro رو دان کردم ولی فایل MTK6589 هست...اگه میزنم مشکل نیست....چون گوشی من MT6572 هست ویرایش شده 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط mohsinsomeone If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟ If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه عزیز من دنبال فایل فلش اصلی باشید. با مدل خودش فرمت کنید بهتر هستش نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه عزیز مندنبال فایل فلش اصلی باشید. با مدل خودش فرمت کنید بهتر هستش من یک فایل الان دانلود میکنم....آزمایش میکنم و بهت خبر میدم. این فایل: محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من رام رو دان کردم با apply update from sd card زدم .......نصف رفت و گوشی خاموش شد.. الان هر کاری میکنم فقط یک لرزش میده و دوباره خاموش میشه.. من دوباره از طریق فلش تول هم زدم نشد. If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ شما ابتدا گوشی رو با فلش تولز فرمت کنید و بعد با فلش تولز فلش بزنید... نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) شما ابتدا گوشی رو با فلش تولز فرمت کنید و بعد با فلش تولز فلش بزنید... روشن شد ولی تو صفحه vodafone ریستارت شد....... من از طریق ریکاوری ریست زدم الان روشن گوشی روشن هست ولی imei نوشته INVALID ویرایش شده 1 خرداد، ۱۳۹۴ توسط mohsinsomeone If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .