steve jobs 33 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) انجمن GSM - DEVELOPERS این ایام پر برکت و نورانی را به تمامی مسلمانان جهان و همکاران عزیز تبرک عرض مینماید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط steve jobs نقل قول لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به بخدا اسم امام حسین که میاد من دیگه زبونم عاجز میمونه. منم تبریک میگم این عید بزرگ رو به همه ی مسلمونای جهان و همچنین خانواده ی انجمن gsm developers به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
store-gsm 11 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم این عید بزرگ رو به همه ی مسلمونای جهان نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنده نیز این روز رو برای همه ایرانیای عزیز تبریک عرض میکنم.... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک مرا نیز پذیرا باشید نقل قول لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عید همه همکاران عزیز مبارک نقل قول لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خدمت عزیزان انشا الله که همیشه پیروز و ماندگار باشید و چه خوب هست که این روز ها رو عزیزان مسلمان فراموش نکرده و نمیکنند و به گوش جهانیان میرسانند که باید خدا را پرستید و امامان و ... امدند که وعده ان روز های خوب را برای جهانیان مژده دهند که فقط خوبی کردن ماندگاری دارد چه این جهان و ان جهان تبریک بزرگ لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عید آمدو عید آمد آن وقت سعید آمد تبریک مارو هم پذیرا باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من هم این عید پر برکت رو به شما همکاران تبریک عرض میکنم.. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .