Gladiator 14 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 درود دوستان عزیز برای حل مشکل تاچ y220 راهکارهای زیادی ارائه کرده اند ولی هنوز خیلی از همکاران با این مدل مشکل دارند برای جل این مشکل کافیست نوارابری مشکی که بین ال سی دی و قاب قرار دارد( علامت قرمز در تصویر) را بردارید و تمام پیروز باشید. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 سلام برای صرفه جویی در وقت اساتید باید بگم روش فوق روی چند نمونه تست شد و جواب نداد سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 سعی کنید از تاچ کاملا فابریک استفده کنید فیک تو بازار زیاده لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 دوستان بنده این مدل برام زیاد اومده و با تمامی این روش ها تست کردم و درست نشده فقط برای چند مدل که تست کردم همون نواری که دوست عزیزمون در پست اول گفتند رو به هیچ وجه برندارید و برای تاچ هایی که این نوار وجود نداره حتما این نوار رو قرار بدید. بازم تست و اعلام نتیجه یادتون نره. موفق باشید. لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 با تشکر از دوستامون ....من یه هفته هست که با همین روش دوتا رو راه انداختم هنوزم مشتری نیومده بگه مشکل داره....البته تاچ قاطی میزد رو دو گوشی تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 دوستان عزیزم سلام. این مدل گوشی جز اون دسته از گوشی هایی هست که تاچش ورژنی هست و فقط باید مال یه گوشی دیگه رو اوراقی بزاری تا خوب جواب بده. این نوار رو هم اگه بردارین تاچ قاطی میزنه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 دوستان عزیزم سلام. این مدل گوشی جز اون دسته از گوشی هایی هست که تاچش ورژنی هست و فقط باید مال یه گوشی دیگه رو اوراقی بزاری تا خوب جواب بده. این نوار رو هم اگه بردارین تاچ قاطی میزنه. داداش من با تاچ اورجینال با از روی گوشی و از روی گوشی نو انداختم بازهم قاطیه قاطی میزد با این سلوشن و یکی دیگه برطرف کردم ایراد رو تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
alireza85 3 ارسال شده در 7 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 سلام دوستان عزیز مشکل با عایق بندی تاچ حل میشه با چسب نواری یا دو طرفه فقط نزارین تاچ یا ال سی دی با قسمت فلزی قاب برخورد داشته باشه چون ازش جریان می گیره وباعث قاطی کردن تاچ میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.