shahin-gsm 12 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه htc butterfly دارم که روشن نمیشه یعنی یکی از همکاران گرامی روش یه ریکاوری کاستوم زده روش که فقط میره رو ریکاوری و خاموش میشه البته روی فست بوت هم میره اگه امکانش هست کمک کنید نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ fastboot getvar all در فست بوت با این دستور اینفو بگیرید قرار بدید تا فایل براتون بذارم... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ fastboot getvar allدر فست بوت با این دستور اینفو بگیرید قرار بدید تا فایل براتون بذارم... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. چاکرتم داداش نقل قول لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ آقا یکی نیست به من کمک کنه ؟ نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ آقا یکی نیست به من کمک کنه ؟ گوشی شما x920d هست یا x920e If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ داداش من هرچی گشم فقط توی سایای پولی بود. کاستوم بزن... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .