HO3IN92 0 ارسال شده در 19 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2023 سلام من بازی فری فایر رو دارم روی گوشیم با قابلیت دوال اپ یکی دیگه هم نصب کردم. منتهی وقتی میخوام دیتای بازی رو تو حافظه ی برنامه های همزاد یا همون duall app کپی یا انتقال بدم میزنه دسترسی رد شد یا تو zarchiver هم امتحان کردم میزنه access denied اصلا نمیتونم دیتا رو بریزم.خیلی گیرم خواهشا مشکلمو حل کنین ممنون میشم لینک ارسال
HO3IN92 0 ارسال شده در 19 مهر، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2023 ضمنا اندروید گوشیم ۱۲ و miui 13 لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 مهر، 2023 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۲۸ در 14:13، HO3IN92 گفته است: سلام من بازی فری فایر رو دارم روی گوشیم با قابلیت دوال اپ یکی دیگه هم نصب کردم. منتهی وقتی میخوام دیتای بازی رو تو حافظه ی برنامه های همزاد یا همون duall app کپی یا انتقال بدم میزنه دسترسی رد شد یا تو zarchiver هم امتحان کردم میزنه access denied اصلا نمیتونم دیتا رو بریزم.خیلی گیرم خواهشا مشکلمو حل کنین ممنون میشم توسط mtp کپی کنید نیاز به کامپیوتر دارید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Amirghane 0 ارسال شده در 17 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2023 سلام، دیتای برنامه را که نمیتونی انتقال بدی ،شما میتونی از طریق همزاد با یه اکانت دیگه هم واردبشی واز ابتدا بازی را شروع کنی. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.