Mahmudp 0 ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 سلام. اساتید. هر کاری میکنم درایو اسمارت کارت دانگل best نصب نمیشه. از خود ساپورت هم درایو گرفتم نشد. ی دانگل دیگه زدم به سیستمم نشد. دانگلمو زدم به ی سیستم دیگه بازم نشد. وقتی از منیجر میخوای آدرس بدی بعد نکست هیچ عکس العملی نشون نمیده برا نصب. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 10:45، Mahmudp گفته است: سلام. اساتید. هر کاری میکنم درایو اسمارت کارت دانگل best نصب نمیشه. از خود ساپورت هم درایو گرفتم نشد. ی دانگل دیگه زدم به سیستمم نشد. دانگلمو زدم به ی سیستم دیگه بازم نشد. وقتی از منیجر میخوای آدرس بدی بعد نکست هیچ عکس العملی نشون نمیده برا نصب. ابتدا disable driver signture انجام بدید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: ابتدا disable driver signture انجام بدید یعنی باید چکار کنم؟؟؟ لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 4 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: ابتدا disable driver signture انجام بدید انجام دادم بازم نشد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 9 ساعت قبل، Mahmudp گفته است: انجام دادم بازم نشد cmd را Run as admin کنید سپس کد زیر را اجرا کنید bcdedit -set TESTSIGNING ON خروجی را بفرستید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 11 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: cmd را Run as admin کنید سپس کد زیر را اجرا کنید bcdedit -set TESTSIGNING ON خروجی را بفرستید چشم انجام میدم. فقط ی چیز. نرم افزار بست باز شد بدون نصب اسمارت. درخواست لایسنس رو که دادم برام ارسال نکرد فایل رو. لینک ارسال
blogglley.com 0 ارسال شده در 8 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2023 Simple Solution . Download Smart Card Drivers Here And Install . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.