Mahmudp 0 ارسال شده در 16 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد سلام. اساتید. هر کاری میکنم درایو اسمارت کارت دانگل best نصب نمیشه. از خود ساپورت هم درایو گرفتم نشد. ی دانگل دیگه زدم به سیستمم نشد. دانگلمو زدم به ی سیستم دیگه بازم نشد. وقتی از منیجر میخوای آدرس بدی بعد نکست هیچ عکس العملی نشون نمیده برا نصب. نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,094 ارسال شده در 17 مرداد مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 10:45، Mahmudp گفته است: سلام. اساتید. هر کاری میکنم درایو اسمارت کارت دانگل best نصب نمیشه. از خود ساپورت هم درایو گرفتم نشد. ی دانگل دیگه زدم به سیستمم نشد. دانگلمو زدم به ی سیستم دیگه بازم نشد. وقتی از منیجر میخوای آدرس بدی بعد نکست هیچ عکس العملی نشون نمیده برا نصب. ابتدا disable driver signture انجام بدید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 17 مرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد 2 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: ابتدا disable driver signture انجام بدید یعنی باید چکار کنم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 17 مرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد 4 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: ابتدا disable driver signture انجام بدید انجام دادم بازم نشد نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,094 ارسال شده در 18 مرداد مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد 9 ساعت قبل، Mahmudp گفته است: انجام دادم بازم نشد cmd را Run as admin کنید سپس کد زیر را اجرا کنید bcdedit -set TESTSIGNING ON خروجی را بفرستید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
Mahmudp 0 ارسال شده در 18 مرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد 11 ساعت قبل، ILYA20 گفته است: cmd را Run as admin کنید سپس کد زیر را اجرا کنید bcdedit -set TESTSIGNING ON خروجی را بفرستید چشم انجام میدم. فقط ی چیز. نرم افزار بست باز شد بدون نصب اسمارت. درخواست لایسنس رو که دادم برام ارسال نکرد فایل رو. نقل قول لینک ارسال
blogglley.com 0 ارسال شده در چهارشنبه در 13:18 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:18 Simple Solution . Download Smart Card Drivers Here And Install . نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .