4393048 22 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 همانطور که میدانید در ویندوز 8.1 کامپیوتر گوشی را نمی شناسد و حتی در Device Manager خطای 43 نمایش میدهد به نصب این بسته از سایت ماکروسافت مشکل شما حل خواهد شد https://support.microsoft.com/en-us/kb/2917929 لینک ارسال
Crown Clown 10 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 از اونجایی که چند ساله کارمه نرم افزار ، پیشنهاد من به همه نرم افزارن کار ها اینه که ویندوز 8.1 نریزن حتی با وجود درست کردن مساله درایور ها ، بسیاری از نقص ها هستش که تو ویندوز 7 پیدا نمیشه و بیشتر برنامه های قدیمی که ما کار میکنیم با 7 بیشتر خوانایی دارن تا ویندوز 8 یا 8.1 تجربه شخصی هستش لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 با سلام بنده با بیشتر ویندوزها کار کردم اما بهترین ویندوز که در حال حاضر هم ازش استفاده میکنم 8 64 بیت هستش البته 64 بیت بودنش به خاطر اینه که 32 بیت رم بالای 3.4 را نمیشناسه باکسهایی که همزمان استفاده میکنم atf best mt jaf z3x bst volcano sigma riff setool به غیر از باکس های کرک شده و برنامه ها.کوچکترین تداخلی بین باکس ها و درایورهاشون بوجود نمیاد درحالی که روی ویندوز 7 برای درایورهای اسمارت کارت و دیگر درایورا دچار مشکل میشدن لینک ارسال
4393048 22 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 با سلام بنده با بیشتر ویندوزها کار کردم اما بهترین ویندوز که در حال حاضر هم ازش استفاده میکنم 8 64 بیت هستش البته 64 بیت بودنش به خاطر اینه که 32 بیت رم بالای 3.4 را نمیشناسه باکسهایی که همزمان استفاده میکنم atf best mt jaf z3x bst volcano sigma riff setool به غیر از باکس های کرک شده و برنامه ها.کوچکترین تداخلی بین باکس ها و درایورهاشون بوجود نمیاد درحالی که روی ویندوز 7 برای درایورهای اسمارت کارت و دیگر درایورا دچار مشکل میشدن گوشی های htc در ویندوز 8 و 8.1 ساپورت نمی شوند - مخصوصا در فست بوت!!!! لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 گوشی های htc در ویندوز 8 و 8.1 ساپورت نمی شوند - مخصوصا در فست بوت!!!! منکه حتی با گوشی های htc هم مشکلی ندارم-مخصوصا در فست بوت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.