4393048 22 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 تمامی دستورات فست بوت در یک پست جمع آوری شده تا دوستان راحت تر به این دستورات دسترسی داشته باشند >cd/ cd root/ Fastboot oem get_identifier_token ديتاي آنلاک Fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin fastboot flash boot boot.img fastboot flash recovery recovery.img Fastboot flash system system.img Fastboot flash hboot hboot.img fastboot flash radio radio.img fastboot flash userdata userdata.img Fastboot oem lock fastboot flash ROM 123.zip نصب رام fastboot erase cache fastboot erase system پاک کردن فايل سيستم براي قبل فلش fastboot erase data فرمت گوشي fastboot getvar all اطلاعات گوشي fastboot reboot bootloader ريستارت بوت لودر fastboot oem rebootRUU adb reboot bootloader fastboot flash zip jb_hboot.zip نرم افزار از اینجا لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 11 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2016 دوستان اگر ممکنه این نرم افزار دوباره اپلود کنن با تشکر لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2016 با سلام همکار گرامی دستوراتی که در بالا مشاهده میکنید اصلی ترین دستورات هستن و نیازی به نرم افزاری نیست کافیه گوشی رو به فست بوت ببرید و دستورات رو با cmd وارد کنید. لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 11 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2016 سلام فکر کنم منظورش فایل های فست بوت بود لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2016 اینم از نرم افزار ADB DOWNLOAD لینک ارسال
sadeghkamaiy 10 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 سلام از این دستور ها استفاده کردم fastboot erase system fastboot erase data fastboot erase cache اما حذف نشد واین پیام در اومد erasing 'data' FAILED<remote:not allowed> finished. total time:0.005s اگر میشه توضیح بدین گوشی من htc desire 501 مشکل از کجاست لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 سلام از این دستور ها استفاده کردم fastboot erase system fastboot erase data fastboot erase cache اما حذف نشد واین پیام در اومد erasing 'data' FAILED<remote:not allowed> finished. total time:0.005s اگر میشه توضیح بدین گوشی من htc desire 501 مشکل از کجاست فکر کنم اول باید آنلاک کنید. لینک ارسال
sadeghkamaiy 10 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 سلام ممنون از اینکه جواب می دهید اما روشی رو که گفتید امتحان کردم جواب نداد برنامه ای برای انجام این کار وجود نداره که بتونم انجام بدم به جز برنامه adb لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.