vilson_ali 27 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به اساتید محترم یه y530 برام اومده رو ارم گیر کرده wipe کردم نشده با دوتا فایل با بیلد های 189 و 187 زدم ارور sd card failuer update abroted میده میده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. نقل قول لینک ارسال
gsm1 15 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با فلش تولز و اخرین بیلد موجود اقدام به فلش کن و اعلام نتیجه کن نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با فلش تولز و اخرین بیلد موجود اقدام به فلش کن و اعلام نتیجه کن من فایل فلشی که با فلش تولز زده شه رو پیدا نکردم دوستان کسی لینک فایل فلشی که با فلش تولز زده شه رو داره؟ نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با فلش تولز و اخرین بیلد موجود اقدام به فلش کن و اعلام نتیجه کن درود دوست عزیز این گوشی چیپ ست کوالکام هست و اصلا فلش تولز چرا...و فلش تولز مال mtk هست.. شما با بیلد 511 اقدام به فلش کن... نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با اخرین ورزن y511 بیلد 511 بزنی مشکل حل میشه نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان کسی این رام که بیلد 511 باشه رو داره اپلود کنه من یدونه پیدا کردم اما باز همون ارور رو میداد. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .