MR.Ali 49 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام قرار بود آموزش ها برای مدتی متوقف بشه ولی ... @-) همون تو که در تاپیک قبلی با یه روش باحال من فایل system.img رو مونت کردم و ایلیا سوخت =)) الانم این روش رو میگم ایلیا جزغاله بشه =)) شما شاهد باشید هی منو امروز صبح مسخره میکرد میگفت لقمه رو داری دور سرت میگردونی با اوبونتو نمیشه ... نمیدوست ما کاری میکنیم بشه =)) کلا این ایلیا هیچی بلد نیست ...:dddddd (تا تو باشی اسم منو تو تاپیکا نیاری =)) ) ============================== شرمنده یکم با این ایلیا کل کل داریم (البته رفاقتی و شوخی داریم با هم ) گفتم حالشو بکنم تو قوطی بعد ... خوب بریم سر آموزش http://forum.gsm-developers.ir/thread2572.html بعد شما میخواید فایل مونت شده رو برای پک کردن به پوشه home انتقال بدید که به روش ساده ارور میده و نمیشه و به روش ایلیا هم باید برید ویندوز که اینم راه درستی نیست و اما روش ابتکاری من ... :-? ============== 1- دستور سوپر یوزر ( دستور رو نمیگم برای یادگیری خودتون برید بگردید دنبالش ... 8-| ) 2-شما باید مسیری که هستید و مسیری که فایل مونت شده با دستوری pwd و مسیری که میخواد فایل قرار بده هم با همین دستور هست . 3- دستور کپی از یه دارکتوری به دایرکتوری دیگه با دستوری زیر توی ترمینال >cp -r dir1 dir2 *** اگه فیلم آموزش ترمینال رو دیده باشید که ندید توی ترمینال ctrl+v کار نمیکنه و باید از ctrl+shift+v استفاده کنید *** شرمنده ابتدایی توضیح ندادم هم اینکه اینجا بخش توسعه دهنده است و هم اینکه تلاش کنید ... خوش باشید :xxx رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.