gebal 57 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا رام تست شد میان برد t733-mainland-v2.1 تبلت مشکل دوربین دارد براثر فلش :متاسفانه دوربین متوقف شده است نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تست شده بدون مشکل.... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تست شده بدون مشکل.... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. این رام تست کردم همچنان مشکل دوربین پا برجاست نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم اضافه کنم .. : dual sim ic touch:1680 تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. این فایل ها هم نگاه کن Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. این فایل ها هم نگاه کن باز مشکل پا برجاست با این رام نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا رام تست شد میان برد t733-mainland-v2.1 تبلت مشکل دوربین دارد براثر فلش :متاسفانه دوربین متوقف شده است دوست عزیز این فایلو من روچندتاتبلت تست کردم وفلش زدم بدون مشکل تاچ ودوربین.. خدمت شما: محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم یک ورژن دیگه محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه مشکل حل نشد با فایل t733-mb-v2.3 هم تست کن.من با این فایل میزنم مشکل هم نداره. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .