steve jobs 33 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 یکبار شما با باکس z3x ریپیر انجام بدید... احتمالا با این کار درست بشه. لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 با z3x فقط سریال بر میگرده ولی مشکل انتن میمونه لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام....من که هر کاری کردم نشد که بشه....هی میخوام بازش کنم خب میکم این نرم افزاری اونجور شده بایدم با نرم افزار برطرف بشه؟؟؟؟؟؟؟x-( تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 29 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2016 دوست عزیز لینکها خرابند . ممنون میشم دوباره اپلود کنید لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 سلام . ممنون میشم دوباره اپلود کنید لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 4 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 سلام دوستان لطفا با دقت بخونید تا متوجه بشین که باید چه فایلی نیازتونه تا به مشکل برخورد نکنید و تو رو خدا قیمت خراب نکید من زیر 80 تا حالا کار نکردم پس بریم سراغ آموزش این مدل سامسونگ بسیار پیش اومده که با فارسی شدن گوشی نبود سیم کارت یا ثبت نشدن شبکه میزنه برای گرفتار نشدن به این مشکل با فایل زیر اقدام به فلش کنید. >[b][color="#FF0000"]دانلود[/color][/b] خب اگه شما قبل این پست هزارتا کار انجام دادین نشد می تونید با این روش مشکلتون رو حل کنید. احتمالا اولین کاری که می کنید که مشکل حل بشه فایل MODEM که اگه تست شده نباشه اوضاع میزنه بدتر میکنه. Download MODEM توجه داشته باشین که فایل QCN & EFS از گوشی سالم بکاپ گرفته شده و تست شده هم هست پس برای کاری دیگه مثل ترمیم سریال می تونید استفاده کنید برای اون دوستانی که سریال گوشی رو دست کاری کردن و به نتیجه نرسیدن اول از همه روت بودن گوشی مطمئن بشین رایت فایل EFS دانلود EFS رایت فایل QCN دانلود فایل QCN خب اگه شما فقط فلش کردین و با این مشکل مواجه شدین و هیچ کاری هنوز نکردین برای حل این مشکل فقط کافیه فایل زیر رو با باکس قدرتمند z3x روش رایت کنید(اموزش رایتش داخل فایله) و برطرف شدن مشکل لذت ببرید. دانلود پسورد فایل [ATTACH=CONFIG]595[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]596[/ATTACH] فایلها موجود نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممون میشم دوباره آپلود کنین لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 سلام منم به این فایل نیاز دارم ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.