mobile.baran 12 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) pas:gsm mithun roy محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط mobile.baran آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ استاد من این فایل رو دانلود کردم پسوندش img نیستش فقط زده galaxy note 8ممنون میشم راهنمای بفرمایید که چطور بایستی رایتش کنم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام پسوند فایل img رو خودتون دستی وارد کنید ... رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام پسوند فایل img رو خودتون دستی وارد کنید ... دوستان بنده این فایل رو دارم اما با فونیکس تا حالا 2بار تست کردم ارور داده فلش نکرده؟؟؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
موبایل الیکا 103 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دوستان بنده این فایل رو دارم اما با فونیکس تا حالا 2بار تست کردم ارور داده فلش نکرده؟؟؟ سلام...دروود خدمت شما ... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. پسورد: mobilefadak33 انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .