sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام به دوستان عزیزم یه گوشی نوکیا xl سری v1 که یکی از همکارا با رایت فایل اشتباه بوت پروند دوباره با ریف 3 بار جیتگ زدن که درست متوجه نشدم ولی مثل این که فایل بوت هم اشتباه زدن خلاصه برای من آوردن و من با jtag atf روشن کردم ولی متاسفانه سریال نداره imei خالی هیچی نداره با atf روت کردم و بکاپ گرفتم از imei ولی هیچی تو پوشه نداشت که ریستور کنم از دوستان سوال کردم گفتن بوت بزنی درست میشه و من هم خیلی برام آوردن که با ترمیم بوت سریال رو درست کردم این یکی نمیدونم دلیل پردین سریال چی بود کارای که کردم ترمیم بوت 4 بار با فایل های بوت مختلف و فلش با بیلدهای بالا و پایین و پرادکت های مختلف از v1 در تمام این حالات سریال برنگشت در صورتی که فایل بکاپ از imei کسی داره ممنون میشم و همین طور راهنمایی که چه کار میشه کرد سپاس گزارم نقل قول لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود شما با دانگل best تو تب NXP هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا نه... ای گزینه: repair IMEI موفق باشید... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. A real friend is one who watch you face but see your heart نقل قول لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود شما با دانگل best تو تب NXP هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا نه... ای گزینه: repair IMEI موفق باشید... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نه جواب نداده با 2 تا دانگل تست کردم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .