رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

درخواست راهنمایی برای ترمیم سریال نوکیا xl

ارسال های توصیه شده

با سلام به دوستان عزیزم

یه گوشی نوکیا xl سری v1 که یکی از همکارا با رایت فایل اشتباه بوت پروند دوباره با ریف 3 بار جیتگ زدن که درست متوجه نشدم

ولی مثل این که فایل بوت هم اشتباه زدن

خلاصه برای من آوردن و من با jtag atf روشن کردم ولی متاسفانه سریال نداره imei خالی هیچی نداره

با atf روت کردم و بکاپ گرفتم از imei ولی هیچی تو پوشه نداشت که ریستور کنم

از دوستان سوال کردم گفتن بوت بزنی درست میشه و من هم خیلی برام آوردن که با ترمیم بوت سریال رو درست کردم

این یکی نمیدونم دلیل پردین سریال چی بود

کارای که کردم ترمیم بوت 4 بار با فایل های بوت مختلف و فلش با بیلدهای بالا و پایین و پرادکت های مختلف از v1

در تمام این حالات سریال برنگشت

در صورتی که فایل بکاپ از imei کسی داره ممنون میشم و همین طور راهنمایی که چه کار میشه کرد

سپاس گزارم

لینک ارسال

درود

شما با دانگل best تو تب NXP هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا نه...

ای گزینه:

repair IMEI

موفق باشید...

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

A real friend is one who watch you face but see your heart

لینک ارسال

درود

شما با دانگل best تو تب NXP هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا نه...

ای گزینه:

repair IMEI

موفق باشید...

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

نه جواب نداده با 2 تا دانگل تست کردم

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• سلام!

کاربران گرامی!

شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

• بیشترین ارسال کنندگان

• اضافه کردن...