vilson_ali 27 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به اساتید محترم من باکس spt رو نصب کردم الان هرکاری میکنم گوش وصل نمیشه درایور ها و usb serial port هم نصب شده ولی وقتی گوشی رو وصل میکنم کامپورت رو rescan میکنم کام جدید رو شناسایی میکنم و رو اون قرار میدم بعد spt mode یا factory mode رو میزنم timeout میده. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام خدمت همکاران همکار گرامی لطفا باکس رو از روی سیستم پاک کنید و سیستم رو یک بار ریست کنید و از اخرین ورژن باکی استفاده نمایید و هنگام نصب روی برنامه کلیک راست کنید و گذینه administrator رو تیک زده و در قسمت پایین ویندوز xp را انتخاب کنید و ok و بعد اقدام به نصب کنید میبینید که به راحتی نصب و بدون مشکل استفاده کنید و برای درست بودن این قسمت میتوانید روی یک گوشی دیگر اقدام کنید ببینید شناسایی میکند یا نه اگر روی گوشی دیگر جواب دهد مورد از این گوشی میباشد ویرایش شده 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط h_6767 لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام samsung kies کامل نصبه؟ یه بار پاک و دوباره نصب کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .